maanantai 24. maaliskuuta 2014

DryHearts

 16.4 valmiina pussitettavaksi ja eräretkille evääksi. Marinoinnit jonkinverran tuoksuivat:(valkosipuli, inkivääri..konjakki ei) Ominaismaku voimakas, joten maisteltavaksi jää 'mahdolliset makuerot'.
15.4 hyvin kuivuneet sydämet auringossa, josta siirto yöksi uunin päälle ja työstettäväksi pakastimeen.


Tilanne 12.4 lihat kuivuneet hyvin ja evääksikin jo pienempiä otettu. 

Eipä järjestys säilynyt tämän tässä raportoinnissa kuvienkaan kanssa.. enkä malta uudelleen järjestellä..nyt..

Peuran -hirvensydämellä aloitimme suolaamisen/marinoinnin n.5kg ja ne ripustettuamme ulos, haimme Ivalosta http://www.culinari.fi/yhteystiedot/ poronsydämiä 5kg

Hirvensydäntä pakasteesta löytyi sitten lisäksi puolikas vielä, että näillä mennään.


 http://www.makuja.fi/artikkelit/1877938/ajankohtaista/yllattava-suomi-ruoka-on-japanissa-hitti-on-se-kumma-kun-raha-ei-kiinnosta-suomalaisia/


 aloitimme kuivaamisen 18.3 alenevan kuun aikaanhttp://www.ylakuu.com/suomi/kuu.htm
 merisuola(" useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta, vaikkakin heidän kehossaan on liikaa natriumkloridia (pöytäsuolaa)."http://minaolen.com/lehti/art1_602.html
  Karkea merisuola,hunaja ja konjakki marinointi toimii:
http://www.makuja.fi/artikkelit/1877938/ajankohtaista/yllattava-suomi-ruoka-on-japanissa-hitti-on-se-kumma-kun-raha-ei-kiinnosta-suomalaisia/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti