lauantai 3. toukokuuta 2014

MENESTYKSEN LAKI

Maallisin termein menestys tarkoittaa, kaikessa yksinkertaisuudessaan, vain halutun tuloksen saavuttamista. Olipa kyse sitten hyvästä tai pahasta, samat lait pätevät aina, sillä universaali energia tukee vapaata tahtoasi.
Helpoin tapa saavuttaa materiaalista menestystä on käyttää hyväkseen HUOMION LAKIA. Ole selkeä sen suhteen, mitä haluat saada, ole tarvittavan itsevarma ja päättäväinen ja työskentele sitten sitkeästi saavuttaaksesi päämääräsi. Keskity tavoitteeseen lakkaamatta. Kun käytät huomion lakia päästäksesi päämäärääsi, sinulla ei ole varaa yhteenkään kielteiseen ajatukseen. Ja mikä vielä tärkeämpää: sinulla ei ole varaa ainoaankaan kielteiseen mielikuvaan.
 Uskomukset luovat energian, joka värähtelee kaikkialla ympärilläsi. Menestyt kun uskot itseesi. Tarkkaile uskomuksiasi ja karsi huolellisesti pois ne, jotka eivät vie sinua tavoitteitasi kohti.
Kun haluat menestyä rakkaudessa, tarkkaile uskomuksiasi rakkaudesta. Ne, jotka luovat menestystä ajattelevat: "Olen rakastettava, luotan ihmisiin, vastaan lempeästi toisen lähestymiseen, avaan sydämeni ja annan itsestäni avokätisesti, rentoudun ja uskon olevani rakastettettava.
 Liike-elämässä menestystä luovat uskomukset ovat: "Luotan ihmisiin, ansaitsen menestystä, ansaitsen hyviä asioita, selviän mistä vain."
 Henkisin termein menestys merkitsee itseensä uskomista, parhaansa tekemistä ja ihanteellisimman lopputuloksen saavuttamista kaikille osapuolille.
  Menestys toteutuu, kun henkilökohtaiset tai yhteisölliset
värähtelyt ovat sopusoinnussa tuloksen värähtelyn kanssa.
 Kun olet yhdenmukainen, ihmiset luottavat rehellisyyden auraasi. Kun siis puhut siitä, mihin uskot ja "seisot sanojesi takana", luot menestystä niin kauan, kuin pysyt myönteisenä.
Pidät yllä ajatuksiasi vasemmassa aivopuoliskossasi ja mielikuviasi oikeassa. Mielikuvat ovat paljon voimakkaampia kuin ajatukset. Jos ajattelet menestystä, mutta kuvittelet epäonnistumista, epäonnistut. Lisäksi kun ajatuksesi ja mielikuvasi ovat vastakkain, kaksi voimakasta puoltasi kamppailevat sisälläsi. Se johtaa masennukseen, uupumukseen ja sekasortoon.
  Kun vasen ja oikea aivopuliskosi ovat yhdenmukaiset,
toisin sanoen kun sekä ajattelet menestyksen ajatuksia
että kuvittelet menestystä, tulet myös menestymään upeasti.
Jotta voisit menestyä, sinun on noudatettava Virtaavuuden lakia. Pyörä ei voi pyöriä, jos se on ruostunut paikoilleen. Ruoste on poistettava, ennen kuin kulkuneuvo voi liikkua eteenpäin.
Kun haluat aktivoida Menestyksen lain ja sallia sen, että onnenpyörä pyörii sinulle, päästä irti vanhasta ja pidä myönteinen katseesi suunnattuna sinne, missä haluat olla.
Kun haluat menestyä, siivoa ensin fyysiset,
mentaaliset ja emotionaaliset roskat pois.
Et voi menestyä, ellet tiedä, minne olet matkalla. Jos haluat ylittää meren ja päästä mantereelle, teet tiettyjä valmisteluja ennen matkaasi. Päätät oletetun määränpääsi, esimerkiksi pujehditko Monacoon vai Tongalle - ainahan on mahdollista joustaa ja muuttaa kohdetta myöhemmin. Tutkit ja otat huomioon tuulet ja merivirrat. Lastaat laivasi tarvittavilla varusteilla. Kun päätät lähteä matkaan, käynnistät moottorin. Liian monet ihmiset eivät menesty, sillä he käyttävät kaiken aikansa matkan suunnitteluun, eivätkä koskaan aloita sitä. Lopuksi nostat ankkurin. Se merkitsee sitä, että katkaiset siteesi vanhaan ja otat riskin käydä kohti erilaista tulevaisuutta.
 Menestys mitataan henkisin termein
tyytyväisyyden ja täyttymyksen tunteillasi.
 Jos olet ansainnut miljoonia ja olet loppuunpalanut, henkisessä mielessä sinua ei pidetä menestyneenä. Sama pätee, jos olet kiivennyt pyramidin huipulle, mutta olet samalla vahingoittanut ihmisiä. Myöskään silloin et ole henkisessä mielessä menestynyt, jos rehellisyytesi on kyseenalaista - vaikka olisit voittaja.
 Olet menestyksekäs, kun olet saavuttanut tavoitteesi
yhteistyötä tekemällä ja muita rohkaisemalla.
 Menestyt, kun värähtelytasosi värähtelee
sopusoinnussa haluamasi tuloksen kanssa.
Kirja: Hieman henkisistä laeista/ Diana Cooper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti